Uitgelicht:

HK simulatoren heeft een divers aanbod aan virtuele onderwijsleermiddelen. Naast de verfspuitsimulator Simspray, lassimulator Weldtrainer hebben wij ook de Tenstar in ons assortiment. De unieke eigenschap van de Tenstar is dat hij tot wel 20 verschillende transport en bouwmachines in een gesimuleerde leeromgeving kan nabootsen. Met oneindige veelzijdigheid kan de Tenstar naast de standalone configuratie, multi-inzetbaar worden ingezet. Leerlingen kunnen op diverse machines samenwerken in een gesimuleerde omgeving. Van een groot virtueel bouwproject, tot een krappe werkomgeving waar nauwkeurig werken altijd belangrijk is. Daar komt de heftruck simulator goed van pas!

logo-tenstar
tenstar heftruck simulator

Leren werken met onze Heftruck Simulator

Bij veel bedrijfsongevallen in magazijnen is een heftruck betrokken. Niet heel vreemd, een magazijn is meestal efficiënt ingericht waardoor er precies genoeg ruimte is om te werken met een heftruck. Weinig marge voor fouten dus. Met de Tenstar Heftruck simulator, beschikbaar bij HK simulatoren leren uw leerlingen correct en precies werken met de heftruck. Het voorkomen van ongelukken door bewust te worden van het gevaar, dat vaak in een klein hoekje zit. Leren omgaan met de heftruck in een veilige virtuele leeromgeving voor het werken in een magazijn, is misschien wel een must om bedrijfsongevallen in de echte wereld te voorkomen. Zo is de simulator niet alleen geschikt voor jonge leerlingen, een opfris cursus voor ervaren bestuurders is natuurlijk ook één van de mogelijkheden bij de Tenstar!

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op voor een afspraak. Onze medewerkers leggen u graag uit wat de Tenstar voor uw bedrijf of onderwijsinstelling kan betekenen. Laat u verrassen door het realisme en de wijze waarop u de opdrachten die uitgevoerd worden op de simulator in real time en achteraf kunt analyseren. Door de goede en minder goede handelingen verricht door de leerling terug te kunnen kijken, wordt het voor de leerling ook sneller inzichtelijker waar de verbeterpunten liggen. Bewust worden van potentieel gevaar op de werkvloer in een veilige omgeving, daar staan wij voor!

Neem Contact op
Tenstar simulator | HK Simulatoren

Tenstar Simulatoren

De simulator voor het virtueel leren bedienen van meer dan 20 voertuigen en machines!

Simspray 3 | HK Simulatoren

SIMSPRAY

Praktische kennis opdoen zonder verbruikskosten? Onze autospuit simulator biedt maatwerkoplossingen voor professionals in spé!

Welducation Simulator

Onze lassimulator, de basis leren van het lassen in een gecontroleerde en veilige omgeving!